+359 87 981 9509

Викторина „Дела трябват, а не думи“

17.02.2023
🇧🇬🇧🇬🇧🇬150 ЛЕТА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ ЗА АПОСТОЛА🇧🇬🇧🇬🇧🇬
На 17 февруари 2023 г. в Исторически музей – Петрич се проведе викторината „Дела трябват, а не думи“, посветена на годишнината от гибелта на Васил Левски. Родолюбивата проява, която успя да обедини ученици от две училища в града, съчета в себе си два подхода – единият е учене чрез игра, а другият – взаимоучителен (по-големите деца помагат на по-малките в процеса на обучение).
В оспорвана надпревара от четири кръга се състезаваха отборите „Любопитко“ и „Многознайко“. Само с 1 точка повече отбор „Многознайко“ поведе в резултата. Накрая всички участници получиха заслужена награда – книжки и магнити, а на капитаните бяха връчени и грамоти.
Благодарим на второкласниците от Иновативно III ОУ „Гоце Делчев“ за желанието да се включат във викторината, както и за знанията, които показаха!
Сърдечни благодарности на осмокласничките от СУ „Никола Вапцаров“, които откликнаха на поканата ни да бъдат наши водещи и да помагат на по-малките ученици!
Благодарност изказваме и на техните ръководители – Татяна Добрева и Розалина Добрева, както и на ръководствата на двете училища за това, че през цялото време бяха неизменно до нас и ни подкрепяха в подготовката и осъществяването на съвместното начинание!