+359 87 981 9509

Премиера на книгата „Да покориш себе си“ на Силвия Аздреева

22.12.2023
Вдъхновяващ разказ за силата на мечтите и неограничеността на човешките възможности ни поднесе Силвия Аздреева по време на премиерното представяне на своята книга „Да покориш себе си“. Една книга, чиято посока не е нито само нагоре към върха, нито само надолу към твърдата земя. Една книга, в която се учим как да преодоляваме кризите и да надхвърлим собствените си представи за реално и допустимо. Оглеждаме се в нея като в огледало и разбираме колко малък изглежда човекът, погледнат от върха на планината. И колко значим е приносът му в съграждането на желаното бъдеще. За мен. За теб. За нас.
Сред официалните гости на премиерата бяха кметът на община Петрич г-н Димитър Бръчков, председателят на Общински съвет Петрич г-жа Светла Данаилова, зам.-кметовете г-жа Нина Попова и г-н Борислав Коларов, почетните граждани на Петрич Светослав Лобошки и Евелина Николова, която се включи в представянето.
„Невъзможното днес може да е възможно утре!“ – пише в книгата си Силвия Аздреева и добавя – „Стига да го искаш достатъчно и да си готов да извървиш трудния път, като подобряваш себе си, за да станеш достоен за невъзможното днес.“ – думи, които с болезнена прозорливост пронизват съзнанието, чертаейки трудния път към собственото вътрешно израстване и самоусъвършенстване.